28 d’octubre del 2014

Servei d´acollida matinal (SAM)




El servei d’acollida matinal és el que ofereix l’AMPA a les famílies de l’escola que necessiten portar els seus fills més d’hora de l’entrada de l’escola.
  

El servei comença a les 7,30 i l’entrada és per el vial. No s’ha de trucar, cal esperar ja que la porta s’obre cada quart d’hora fins les 8:30 en que s’obrirà per última vegada. Aquesta última mitja hora no s’obrirà la porta per garantir la seguretat dels nens i nenes.

En funció del temps de l’estada els nens poden fer vàries activitats, així els més matiners esmorzaran el que hagin portat de casa (sucs, galetes,...) i després s’entretindran amb la resta de companys jugant, pintant, etc.


Modalitats del servei per cada nen:

  • Fixes: l’assistència dels nens és regular, en uns dies i/o trams d’horari establerts. Aquest servei es cobra a través del banc i té un cost de:

7,30 – 9 h
44 €
    8 – 9 h
30,50 €
8,30 – 9 h
15,50 €

Aquest preu és pel servei dels 5 dies de la setmana, si fos només d’alguns dies el preu es calcula en proporció. S’han de fer un mínim de dos dies a la setmana per tal de gaudir d’aquesta modalitat.
  • Esporàdics: està pensat per famílies que necessiten del servei de manera irregular. S’ha de comprar una targeta  amb 10 caselles de ½ hores i té un cost de 15€. Aquesta targeta es compra a les mateixes monitores del servei, no té caducitat i es pot anar gastant al llarg del curs. Permet la flexibilitat de fer-se servir en la franja horària que es necessiti, ja que les monitores aniran marcant les ½ hores que es vagin consumint.

  • Puntuals: quan alguna família te la necessitat de portar excepcionalment el seu fill perquè li ha sorgit un imprevist, són casos molt, molt puntuals. Llavors es paga el servei de 4€/h el mateix dia  i en el moment en que es porta el nen o nena. 

CONTACTE: EUREST / Coordinadora del servei: Yolanda Navas 
yolandanavasb@hotmail.com 
 

Recordeu que per a qualsevol consulta/suggeriment us podeu adreçar a l’AMPA al ampalaflorida@gmail.com .