3 de novembre del 2014

Fes-te soci


PROCEDIMENT PER INSCRIURE’S COM A SOCI DE L’AMPA


Omplir i signar el document d’inscripcio



Fer el pagament de quota de 17€ per família al número de compte que surt al full d’inscripció.



Fer arribar a l’AMPA, bé escanejat i per correu electrònic, bé en paper a través de la bústia de l’AMPA, el document d’inscripció i el comprovant de pagament de la quota.



A partir d’aquí l’AMPA es posarà en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el carnet de soci i l’agenda escolar, si procedeix (només per primària).




 Us recordem que:

1.- Si vau donar el vostre correu electrònic al fer-vos socis i no esteu rebent informació, cal que envieu un correu a l’AMPA (
ampalaflorida@gmail.com) indicant la família i número de soci. Mirarem què ha passat, perquè estan tornant alguns missatges per error a l'adreça electrònica.

2.- Si no vau donar el correu electrònic al fer-vos socis i us interessa rebre la infomació, envieu igualment un correu indicant la família i el número de soci i us ho activarem. Rebreu els propers correus, la informaciò anterior la teniu igualment disponible al blog.

3.- Si no sou socis, un animem a que us doneu d’alta a l’AMPA i tant bon punt us assignem numero de soci rebreu els correus i gaudireu de totes les avantatges de ser soci, a banda de participar de l’Associació de l’escola dels vostres fills.

Gràcies per la vostra col.laboració