17 de desembre del 2014

Regalet de Nadal i Bones Festes

El Nadal ja ha arribat !!















L'actual Junta de l'AMPA s'estrena en aquestes dates nadalenques i, abans de desitjar-vos bones festes, us volem explicar el regalet que aquest nadal l'AMPA farà als nostres fills.

El 15/16 de desembre, els nens/nenes participaran d'una campanya de recollida selectiva de deixalles (envasos lleugers) i com a obsequi de participació se'ls regalarà una carmanyola.

La idea i l'eslògan d'aquest regal va sorgir de la nostra AMPA, amb l'ànim de fer un regalet de Nadal pràctic i acord amb una escola verda. Amb gran sorpresa i satisfacció aquesta iniciativa a ha agafat gran volada de manera que l'Ajuntament l'ha estès a la resta d'escoles del nostre municipi, assumint el cost d'aquestes carmanyoles i acompanyant-la d'una campanya de sensibilització per tots els alumnes de primària del municipi.

Ha estat una alegria el reconeixement i la bona acollida de la  idea, i per tots nosaltres un bon estalvi, ja que l'AMPA només assumirà el cost de les carmanyoles d'infantil. Gràcies també a l'equip educatiu d'infantil perquè se'n farà càrrec de fer la xerrada de sensibilització pels més petits.

D'aquesta manera tots els nens i nenes de l'escola tindran la seva carmanyola.

Esperem que us agradin i que les utilitzeu molt.

Ara sí, us desitgem que tingueu unes BONES FESTES en companyia de tots els vostres i sobre tot feu PREVENCIÓ de residus, CONSUM sostenible i menjars SALUDABLES.