28 de gener del 2015

EDUCAR EN UNA SOCIETAT CONNECTADA

Benvolgudes famílies,

La Coordinadora de les AMPA de Santa Perpètua de Mogoda us convida a la xerrada EDUCAR EN UNA SOCIETAT CONNECTADA que tindrà lloc el proper dissabte 31 de gener a les 11 h al Centre Cívic El Vapor.



Aquesta xerrada té com a objectiu facilitar a les famílies informacions i recursos que ens ajudin a reflexionar sobre l’educació dels nostres fills i filles en una societat digital i cada cop més connectada.

Els entorns virtuals i les xarxes socials són espais de relació, aprenentatge i participació amb gran capacitat d'influència. Són transmissors de continguts i valors, alhora que són espais de creació i participació col·lectiva.

Cal procurar que els nostres fills siguin partícips i ciutadans actius d'aquesta nova societat, posant al seu abast els canals, llenguatges i entorns més adequats a la seva edat.

És per això que hem convidat a especialistes en el àmbit de l’educació i la tecnologia per ajudar-nos a conèixer, reflexionar i valorar sobre les competències digitals que els nostres fills i filles han de desenvolupar, com els podem ajudar en la construcció de la seva identitat digital i quines aplicacions de control parental per a dispositius mòbils ens poden ajudar en aquesta tasca.
La xerrada amb un tarannà pràctic i participatiu tindrà una durada de 2 hores amb un servei d’acollida pels infants de les famílies assistents.

Us hi esperem!!

Salutacions cordials,
AMPA ESCOLA LA FLORIDA