5 de maig del 2015

Casal estiu 2015

De l'11 al 15 de maig farem les inscripcions del casal d'estiu. 
             Local de l'AMPA: 9 a 10 i de 3,30 a 4,30

  Full d´inscripció

Heu de portar el full d'inscripció i el resguard del pagament al local de l'AMPA, allà us atendrà la Olga Valero, directora del casal, ella us donarà un comprovant conforme heu realitzat correctament la inscripció i us ajudarà amb qualsevol dubte que tingueu. Recordeu que la inscripció s'ha de fer dins d'aquest termini per tal que la subvenció que dóna l'Ajuntament a tots els nens i nenes de Santa Perpètua se us faci efectiva. Els preus que us hem donat ja ténen aplicat aquest descompte, per tant, si no ho feu en aquests dies els preus seran més elevats.

 El dilluns 8 de juny a les 18,00 h. farem una reunió informativa per les famílies dels nens i nenes inscrits


S’acosta la calor i hem de pensar en el casal d’estiu!

Aquest any n’hi hauran moltes novetats. Coses interessants pels nens i nenes, però també per nosaltres, els pares i mares!

La novetat principal és que un 40% del temps de casal serà  en anglès. Volem que els nens i nenes es diverteixin i a la vegada aprenguin. Hi haurà, cada dia, una estona per fer els deures i llegir, així que els alumnes que hagin de fer el quadernet d’estiu o que vulguin llegir tindran el seu temps per fer-ho.


Com sempre el casal estarà ple de tallers, jocs d’aigua, inflables, sortides... Un cop a la setmana anirem a la piscina municipal, però només els nens i nenes de 1r a 6è, els d'infantil es quedaran fent jocs d'aigua més adients per ells... i fins i tot passarem una nit dormint al cole!!



Com veieu, el centre d’interès està més pensat pels petits, aquests es divertiran descobrint activitats relacionades amb els oficis i l’aventura. El casal d’estiu pels grans, de 3r a 6è, serà més un casal esportiu i col·laboratiu.

Tots aquells que es quedin a la tarda gaudiran d’un berenar fet per ells mateixos!!!



Folleto informativo

Cartel