13 de juny del 2016

Extraescolars 2016-17



Us fem arribar les activitats extraescolars pel proper curs 2016-17, així com les inscripcions. Són les mateixes que aquest any, excepte bàsquet, ball modern i futbol aquest any hi haurà 2 dies,

Podeis emplenar el formulari i enviar-ho a info@erizo.cat  amb copia a extraescolars.ampalaflorida@gmail.com.

Qualsevol dubte que tingueu, poseu-vos en contacte amb nosaltr@s: extraescolars.ampalaflorida@gmail.com.
Estarem encantades de respondre-vos.

Gràcies.

JUNTA DEL AMPA

*Grups separats per edats
*Mínim de 10 nens/es per obrir un grup
* són només pels socis de l’AMPA

INSCRIPCIONS
Per mail a info@erizo.cat


Una vegada més ERIÇÓ es la empresa encarregada de gestionar el servei d’extraescolars d'aquest curs. ERIÇÓ, ofereix diferents recursos educatius i lúdics amb l’objectiu principal de que els nens i nenes gaudeixin del temps fora de l’horari escolar i de l’àmbit familiar, a banda de complementar la seva formació, donant resposta a les seves necessitats i a les de les seves famílies. Més Informació sóbre Eriçó

LES EXTRAESCOLARS
El nostre aprenentatge s’adquireix d’una manera globalitzada, treballant diverses àrees educatives. El paper del monitor és de guia en el procés, potenciant el diàleg, el qual fa de fil conductor. Donem molta importància a l’aprenentatge a través de les experiències que intercanvien els nens i nenes, de treball en equip i dels interessos, inquietuds i curiositats que van sorgint durant les diferents activitats que portem a terme. Tot a través del joc i d’una forma lúdica.

ENGLISH & FUN (P3 A 6è)
El plantejament de les classes és principalment de tipus lúdic. Els nens i les nenes descobriran un idioma diferent a través dels jocs, les cançons i els contes, majoritàriament vivencial. A partir de 3r, la part oral serà prioritària tot i que potenciarem l'expressió escrita i l'estructura de la classe serà més aviat lúdica.

CALAIX DESASTRE (P3 a 6è)
Un espai que permet desenvolupar la creativitat i que possibilita accions diverses, fent servir tot allò que serveix per imaginar i faran que no ens avorrim en cap de les sessions, doncs totes seran diferents. Jocs dirigits, música i manualitats ocuparan el nostre temps per crear i gaudir.

GIMNÀSTICA RÍTMICA (P3 a 6è)
Totes les edats per introduir als nens/es en aquesta disciplina tant complerta, ja que en cada moviment
participen moltes parts del cos. Els nens i nenes adquiriran la força, la resistència, agilitat, velocitat necessàries per la realització de la dansa a través dels moviments coordinats amb el suport del monitoratge.

TALLERS ESPORÀDICS (P3 a 6è)
Cada mes s’ofereix una sèrie de tallers com poden ser: manualitats, expressió corporal, festes temàtiques (Halloween, Nadal…), etc.

BALLS MODERNS (P3 a 6è)
Totes les edats ¿Per què aprendre només un estil de ball, o moure el cos al són de només un tipus de música? HIPHOP, AEROBIC, BALLET, DANSA DEL VENTRE, una combinació de diversos tipus a través de coreografies.

BÀSQUET (P5 a 6è)
El bàsquet és una de les activitats extraescolars esportives més completes que afavoreix el millor
desenvolupament de l'individu en la seva etapa escolar. L'activitat serveix per iniciar els nens i nenes en aquest esport d'equip amb la finalitat última de fer-los gaudir.

TEATRE (P3 a 6è)
Activitat dirigida pòr Puri Ortega per a nens des de P3 a 6è, on els alumnes aprenen a socialitzar, compartir i una sèrie de valors a través de la interpretació i el joc de rols.